Adverteren in Het Hele Westland


Dankzij het grote bereik van ruim 45.000 adressen in het Westland, is Het Hele Westland bij uitstek geschikt als advertentiemedium voor de plaatselijke middenstand en het regionale bedrijfsleven. Particulieren kunnen overigens gratis adverteren op de pagina "Kleintjes", welke ook terug te vinden is op deze website. Naast de reguliere krant geeft Het Hele Westland een aantal interessante specials uit, waarin u kunt adverteren. Interessante specials zoals Voorjaar(smode), R.O.O.S., WOV Braderie, Najaar(smode), Puzzelkrant en Wensenspecial. De specials worden uitgegeven op tabloidformaat en in full colour. Tevens zijn er in de reguliere krant terugkerende themapagina's, zoals Senioren, 's-Gravenzande, Bruid en Beauty & Care.

Adverteren op deze website is uiteraard ook mogelijk, met zogenoemde banners. Deze hebben een vast formaat en een vaste plek op de website, maar kunnen varieren in aantal keer dat ze moeten verschijnen en in welke rubriek.

Voor meer informatie over de advertentiemogelijkheden, tarieven en aanleverspecificaties kunt u contact opnemen met: advertentie.hhw@uitgeverijwestmedia.nl of bellen naar 0174-624212.

U kunt de tarieven en aanleverspecificaties bekijken door op onderstaande link te klikken:
Open de tarieven en aanleverspecificaties

Het Hele Westland is een uitgave van Uitgeverij West Media bv. Kijk op www.uitgeverijwestmedia.nl voor de overige titels van onze uitgeverij en de advertentie- en doorplaatsingsmogelijkheden.

Geef ons je feedback