Gepubliceerd: 12 mei 2017 om 16:05 Category: Uit_en_cultuur
Voor De Fransse Eijkel was het een grote verrassing dat zij op de nieuwe brochure en zaaldeuren staan.

Voor een uitverkochte zaal met 400 belangstellenden presenteerde WestlandTheater De Naald donderdag 11 mei het nieuwe theaterseizoen 2017/2018. Tijdens een feestelijke Voorproeverij werden bezoekers getrakteerd op optredens van verschillende artiesten en kregen zij als eerste een exemplaar van de nieuwe theaterbrochure.

Zoals ieder jaar onthult De Naald tijdens de Voorproeverij de nieuwe theaterbrochure en daarbij ook de nieuwe zaaldeuren die zijn ontworpen door fotograaf en beeldend kunstenaar Jaap Reedijk. Donderdag bleek dat de eer aan het jonge, aanstormende cabaretduo De Fransse Eijkel om een seizoen lang op de deuren te staan.  

Feestelijk
De Voorproeverij was dit keer extra feestelijk, omdat De Naaldijk in januari werd uitgeroepen tot Beste kleine Theter van het Jaar. Het programma werd muzikaal geopend door het Blazers Collectief West. Cabaretière Margriet Bolding presenteerde de avond en stelde de artiesten op eigen wijze voor. De artiesten die zich deze avond lieten voorproeven waren Tom Lash, De Fransse Eijkel, Marco Lopes, Lady Sings the Blues en De Blonde Jongens en Tim.
In de brochure is te lezen wie nog meer zijn opwachting maakt in De Naald. Op het programma staat voor de zesde keer het Rabo Talenten Concours, een zoektocht naar onbekend talent. Verder zijn er grote namen als Van der Laan & Woe, Daniël Arends, Richard Groenendijk en Claudia de Breij en is er muziek van de 3JS, The Kik en Roel van Velzen en Leo Blokhuis. Een toneeltopper van komend seizoen is Moeders en Zonen, met Paul de Leeuw, Anne-Wil Blankers en Freek Bartels in de hoofdrollen. Wie een uitje voor het hele gezin zoekt zit in seizoen 17/18 goed bij voorstellingen als Woezel en Pip, Het Zandkasteel en Tina de Musical.

Korting in de voorverkoop
Het is nu mogelijk om in te schrijven voor het nieuwe seizoen. Tijdens de voorinschrijvingsperiode, die loopt van 12 mei t/m 30 mei, geldt er een korting van 10% over het totaalbedrag. Voorwaarde is dat er moet worden ingeschreven voor minimaal 5 voorstellingen. Voorinschrijven kan online via www.westlandtheater.nl of door het bestelformulier uit de nieuwe brochure. De losse kaartverkoop start op zaterdag 10 juni.
Zie www.westlandtheater.nl voor het volledige programma of zie de nieuwe brochure, verkrijgbaar bij De Naald.Geef ons je feedback