Iedereen welkom op SamenLoop voor Hoop Westland

Redactie 07-06-2017
Foto: PRDe feestelijke slotceremonie na afloop is \u00e9\u00e9n van de hoogtepunten van de SamenLoop voor Hoop Westland.

Op 24 en 25 juni is de SamenLoop voor Hoop Westland in het Hofpark in Wateringen. De SamenLoop voor Hoop is een wandelestafette voor teams waarbij 24 uur lang minstens één teamlid aan het wandelen is. Het doel van het evenement is om (ex-)kankerpatiënten een hart onder de riem te steken en geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. Het bijzondere evenement wordt dit jaar voor de vijfde keer gehouden. Het thema van deze lustrumeditie is 'Ontmoeten, Samen, Delen, Doen'.

Programma

Niet alleen mensen die in team zitten zijn welkom om te lopen. Ook individuele wandelaars kunnen tegen een kleine bijdrage een aantal ronden meelopen voor het goede doel. Aanmelden kan vooraf via secretariaat@samenloopvoorhoopwestland.nl of tijdens het evenement bij de Infokraam van de organisatie.

Publiek dat niet wandelt hoeft zich niet te vervelen. Op het podium is er een gevarieerd programma met koren, bands en optredens. Op het programma staan onder meer de koren Best Tof, Koor Geen Gehoor en Memento en de bands Okwaro, Below Zero en Dwaalkat.

De SamenLoop voor Hoop Westland kent drie hoogtepunten: de openingsceremonie waarbij alle eregasten - mensen die strijden of gestreden hebben tegen kanker - de eerste ronde lopen, de indrukwekkende kaarsenceremonie als het donker is geworden en de feestelijke slotceremonie, waarbij iedereen bij elkaar komt na de laatste ronde.

Informatie

Iedereen is welkom op het prachtige evenement; lopers, survivor/eregast, bezoeker of vrijwilliger. Het Hofpark in Wateringen is te vinden tegenover de molen. Meer weten? Op de braderie van Wateringen, op 10 juni, staat een kraam met informatie over de SamenLoop voor Hoop Westland bij IJssalon Vanilla en tijdens de Delflanddag op zaterdag 17 juni staat de kraam bij De Bonte Haas in Wateringen. Zie ook www.samenloopvoorhoop.nl/westland.


Ander nieuws
Deel dit artikel