Korfbalderby's als start van seizoen

Redactie 11-08-2017
Foto: PRHet toernooi is een weerzien voor clubs uit de regio.

Nadat korfbalvereniging CKV Valto afgelopen jaar voor het eerst de de korfbalderby's organiseerde hebben de regioclubs dit jaar de handen ineengeslagen voor de tweede editie van deze derby's. De Rijk Zwaan korfbalderby's worden gehouden op 16, 17 en 19 augustus. Het korfbaltoernooi voor clubs uit de regio Westland en Maassluis belooft een waar spektakel te worden.

Met dit evenement hopen de clubs korfbal onder de aandacht te brengen door middel van een gezellige start van het seizoen. Het is tevens een kans voor de teams om te oefenen in de nieuwe samenstellingen. Aan het toernooi nemen vier clubs deel; CKV Valto uit De Lier, CKV Ondo uit 's-Gravenzande, CKC Odo uit Maasland en CKC Maassluis. Op verschillende locaties zullen de clubs strijden om zich een jaar lang het beste team van de regio te mogen noemen. Zowel de seniorenteams als de A-junioren zullen meedoen.

De voorrondes van het toernooi vinden op 16 augustus plaats bij CKC Maassluis en op 17 augustus bij CKV Ondo in 's Gravenzande. De finales zullen op 19 augustus bij CKV Valto in De Lier gespeeld worden. Alle clubs hopen veel publiek te mogen verwelkomen.

Voor meer informatie over het toernooi en voor de livestream, kunt u kijken op www.korfbalderbys.nl.


Ander nieuws
Deel dit artikel