Irma Kids opent nu ook filiaal in Wateringen

Redactie 09-08-2017
Foto: JdWHet team van Irma Kids in Wateringen.

Vorige week vrijdag opende Irma Kids aan de Herenstraat in Wateringen. Mode-onderneemster Irma van Marrewijk verrast haar klanten met de nieuwste en kleurrijke collecties.

Hip, eigenwijs, stoer, betaalbaar en draagbaar zijn de uitgangspunten van de collectie van Irma Kids. Begin 2015 opende Irma van Marrewijk de jeugdige spin-off van haar damesmodezaak Irma Mode in Naaldwijk. "We spreken een groot publiek aan en vanuit de hele regio weten de mensen Irma Kids te vinden", vertelt de eigenaresse. "Van Naaldwijk tot Wateringen, Den Haag en Pijnacker. Daarom besloten we om ook in Wateringen een vestiging te openen, centraal gelegen voor al onze klanten die speciaal naar onze winkel komen." Irma Kids is te gevestigd in een deel van het pand van voormalige fietsenzaak Kester2Wielers.

Webshop

De Wateringse Irma Kids opende vorige week vrijdag haar deuren en is 2,5 keer groter dan de Naaldwijkse winkel. "Voor een groot deel hebben we hetzelfde assortiment; leuke, hippe kleding van maat 50 - 176, voor jongens én meisjes. Een aantal merkjes zijn exclusief in Wateringen te vinden, anderen hebben we alleen in Naaldwijk", geeft Irma aan. "Leuk voor de kleintjes, maar zeker ook voor de tiener."

In de winkel staat een speciale webshopzuil, waarmee je in de collectie van alledrie de winkels van Irma kunt snuffelen. "Mensen kunnen dus meteen kennismaken met Irma Mode - en de kleding bestellen natuurlijk."

Modeshows

Wie een leuk voorproefje wil van de nieuwe collectie van Irma Kids en Irma Mode, moet komende week zeker even naar de Westland Reünie in Naaldwijk komen. Op vrijdag 18 augustus en op zaterdag 19 augustus om 14.30 uur komt in een wervelende modeshow op het Wilhelminaplein een groot deel van de collectie voorbij. "Laat je inspireren door de leukste combinaties!"


Ander nieuws
Deel dit artikel