Biefit in nieuwe handen

Redactie 10-08-2017
Foto: Natalie HoogervorstCindy en Jan van der Valk zijn klaar voor hun nieuwe avontuur.

Voeding is de basis van je gezondheid. Dat is het uitgangspunt van Biefit Gezondheidswinkel. Cindy en Jan van den Bos hebben de winkel aan de Geestweg in Naaldwijk sinds 1 augustus overgenomen van Piet en Marja van Vliet.

Cindy van den Bos-van Domburg werkte 20 jaar geleden al als weekendhulp in de winkel van Piet en Marja, maar ging daarna het makelaarsvak in. "Toen bij mij een aantal jaar geleden koemelkallergie werd geconstateerd, ontdekte ik hoeveel invloed voeding heeft op je gezondheid. Ik ging me daarin verdiepen en leerde in een cursus orthomoleculaire voedingsleer over het effect van voedingsstoffen - of het gebrek daaraan - op je gezondheid."

Piet en Marja waren ondertussen op zoek naar bedrijfsopvolging. "We raakten daarover in gesprek en de rest is geschiedenis. Sinds april werk ik mee in de winkel, waardoor ik de klanten al heb leren kennen en veel kennis van Piet en Marja heb meegekregen", vertelt Cindy. Zij zal straks veel in de winkel staan om de klanten te helpen. Haar man Jan is achter de schermen actief. Het bestaande team van Biefit blijft in de winkel en wordt versterkt door voedingskundige Simone Langelaan.

Het motto van Biefit is 'feed the loved': "Voed de mensen die je liefhebt - en jezelf - met goede voeding. Natuurlijk mag je wel eens snoepen of een patatje eten, maar gezonde voeding maakt dat je je goed voelt in lichaam en je geest. Voedingssupplementen kunnen daarbij ondersteunen. In de winkel hebben we veel expertise om onze klanten te adviseren over de juiste voeding of supplementen."

Biefit Gezondheidswinkel is vanaf 10 augustus weer geopend aan de Geestweg 56. Het Biefit-team staat dan ook iedere maandag voor u klaar.


Ander nieuws
Deel dit artikel