Poelier Straathof alleen in De Lier verder

Redactie 11-08-2017
Jos Straathof verwelkomt de klanten graag in De Lier.

Poelier Traiteur Straathof stopt met een van zijn twee filialen in Westland. Eigenaar Jos Straathof maakte onlangs bekend dat klanten binnenkort niet langer in Naaldwijk, maar alleen nog in De Lier terecht kunnen voor de diverse producten.

Straathof: "Door persoonlijke omstandigheden ben ik, nadat mijn ouders ruim 34 jaar geleden zijn gestart met een poeliersbedrijf in Naaldwijk, genoodzaakt de deuren van de winkel in Naaldwijk definitief te sluiten. Dit zal zijn op zaterdag 26 augustus 2017. Met de vestiging in De Lier ga ik wel verder, als Poelier Traiteur Jos Straathof."

In de vestiging in De Lier hoopt Straathof met hernieuwd enthousiasme en met de blik naar de toekomst bestaande en nieuwe klanten te mogen verwelkomen met het vertrouwde/bestaande assortiment van poeliersbedrijf Straathof. Straathof: "Vanaf 1 oktober overigens ook met een aantal 'nieuwe producten'."

Om de trouwe, bestaande klanten in Naaldwijk ook in de toekomst van dienst te kunnen zijn, zal Straathof vanaf 1 september bestellingen vanaf € 25,- binnen regio Westland gratis thuis of op de werkplek bezorgen (onder de € 25,- zijn de bezorgkosten € 3,50), ook nog eens op een afgesproken tijdstip. "Voor catering, BBQ en partypan zijn wij relaties ook nog heel graag van dienst", aldus Straathof. "In oktober zijn er spectaculaire heropeningsaanbiedingen in De Lier. Uiteraard blijven uitgegeven cadeaubonnen en spaarpunten van Poeliersbedrijf Straathof gewoon inwisselbaar in de vestiging in De Lier."


Ander nieuws
Deel dit artikel