Nieuw in het Westland: Guapa Teens

Redactie 31-08-2017
Foto: JdW

(Advertorial)

Altijd blijven vernieuwen en goed luisteren naar onze klant. Dat is wat wij hebben geleerd de afgelopen drie jaar. Daarom maken wij een switch en opent Guapa Kids op zaterdag 2 september haar deuren in een nieuw jasje en met een nieuwe naam 'Guapa Teens fashion & gifts': de leukste tienerwinkel in het Westland en omstreken!

Guapa Teens gaat zich met name richten op de jeugd met kleding vanaf maat 128 tot en met 188. Wij hebben gezien dat het best een grote stap is om van kinderkleding naar de volwassen maten te gaan. Er zijn veel tieners die op de middelbare school hiermee te maken krijgen. Wij willen met dit nieuwe concept, en met onze professionele ondersteuning, er voor zorgen dat onze klant zich prettig voelt. Door de laatste trends te volgen en met de hipste merken voel je je zelfverzekerd in een nieuwe outfit van Guapa Teens. In onze winkel hebben we o.a. de volgende merken:

Nik&Nik, Tommy Hilfiger, Hound, Moscow, Frankie&Liberty, IKKS, Levi's, Antony Morato, Grunt en Blue Rebel. De tieners van nu vinden het niet altijd leuk om in een winkel te komen waar babykleding en de kleinere maten centraal staan. Daarom maken wij de keuze om vanaf maat 128 te starten. De jeugd is steeds meer zelf –en modebewust en willen er uiteraard graag leuk en modern uit zien. Bij Guapa Teens zijn ze dan aan het juiste adres!

Om een fashion outfit compleet te maken, hebben wij ook vele bijpassende sieraden en accessoires, en zelfs een collectie schoenen. Daarnaast kunt u bij Guapa Teens ook terecht voor leuke cadeaus. Zo hebben wij echte musthaves waar zelfs niet alleen iedere tiener blij mee is. Zo bieden wij naast het fashion gedeelte bijvoorbeeld leuke drinkmokken, light boxen en powerbanks aan.

Guapa Teens is te vinden in het bruisende Wateringen aan de Herenstraat 2b. Naast onze winkel zijn wij actief op Social Media. Om op de hoogte te blijven van de laatste trends en informatie kunt u onze Social Media kanalen volgen onder onze naam Guapa Teens.

Kom dus vanaf Zaterdag 2 september voor de hipste tieneroutfit naar Guapa Teens!


Ander nieuws
Deel dit artikel