'Blauwe Veer' voor VTM Groep

Redactie 07-09-2017
Foto: PRVan links naar rechts: Camiel Janssen, Commercieel Directeur Telfort Zakelijk; Hans Olsthoorn, Algemeen Directeur VTM Groep; Vanessa Hoekema, Manager Indirect Sales Telfort Zakelijk; en René Broxterman, Senior Accountmanager VTM Groep.

Tijdens het jaarlijkse partner event van Telfort Zakelijk heeft VTM Groep uit Maasdijk De Blauwe Veer Award 2017 gewonnen. De prijs werd dinsdag 5 september uitgereikt. "Wij zijn enorm trots op deze prijs. Onze duidelijke visie en strategie op de markt is de reden dat wij in de categorie Duidelijk de award in ontvangst mochten nemen," aldus Hans Olsthoorn, algemeen directeur van de VTM Groep.

Telfort Zakelijk werkt door het hele land met geselecteerde partners. Elk jaar wordt tijdens het Telfort Zakelijk partner event 'De Blauwe Veer' uitgereikt aan partners die zich hebben onderscheiden in de markt. Het Maasdijkse bedrijf blonk uit in de categorieën Persoonlijk, Ondernemend en Duidelijk. In die laatste categorie won ze de award en de daarbij behorende cheque van € 2500. De jury was onder de indruk van de duidelijke visie van VTM Groep, de focus en de strategie op de markt voor ICT en Telecom, de dagelijkse inzet voor hoge klanttevredenheid en de heldere vertaling van wat de klant kan verwachten van zowel Telfort Zakelijk als van de VTM Groep.

"Elke dag werken wij met veel energie en enthousiasme aan ons producten- en dienstenportfolio, met als doel onze klant altijd de oplossing te bieden die het beste past bij de behoeften van de organisatie. Eerder dit jaar zijn we uitgeroepen tot Business Partner van het Jaar van KPN en ook deze Blauwe Veer Award van Telfort Zakelijk is wederom een bevestiging van ons doel en de ambitie die we als VTM Groep laten zien. Wij zijn hier enorm trots op en vinden het een groot compliment om de Blauwe Veer te mogen ontvangen", aldus Hans Olsthoorn, directeur van de VTM Groep.


Ander nieuws
Deel dit artikel