Rabo Talenten Concours opnieuw verlengd

Redactie 07-09-2017
Foto: Thierry SchutGerard van Hoeven van de Rabobank en Nico Baars van WestlandTheater De Naald ondertekenen het contract.

Het Rabo Talenten Concours kan nog zeker drie seizoenen lang rekenen op sponsoring van de Rabobank. Het concours, waarin op zoek gaat naar nieuw theatertalent, draait al vijf seizoenen. Woensdag 6 september zijn in De Naald de handtekeningen gezet onder de verlenging van het plan. Gerard van Hoeven, directeur Particulieren en Private Banking bij Rabobank Westland: "Met deze samenwerking kunnen we nieuw talent stimuleren en hen een kans bieden om te groeien. Dit past uitstekend bij het coöperatieve gedachtegoed van de Rabobank. Afgesproken is dat dit de laatste verlenging zal zijn. Na straks negen edities wordt het tijd om na te denken over een nieuwe invulling."

Baars: "Wederom geweldig nieuws dat het Rabo Talenten Concours opnieuw verlengd wordt!Betekent dat we continuïteit kunnen bieden aan de o zo belangrijke zoektocht naar het talent van morgen. En in de tussentijd kunnen wij nadenken over een nieuwe invulling. Want jong talent is en blijft één van de belangrijkste speerpunten van ons beleid."

Talenten

De Naald biedt met het Rabo Talenten Concours nieuw talent een podium, vraagt het publiek om een oordeel te geven over de voorstelling en investeert hiermee in de toekomst van talentvolle artiesten. Komend seizoen staan er opnieuw een dertigtal frisse talenten te trappelen om zich voor te stellen in de zesde editie van het concours. Enkele artiesten die deelnemen zijn De Fransse Eijkel, De Blonde Jongens en Tim, Stefano Keizers, Martijn Kardol, Kiki Schippers en Alex Ploeg. Kaarten voor een Rabo Talenten Concours voorstelling kosten slechts € 16,- inclusief consumptie. De deelnemende voorstellingen zijn te herkennen aan het Rabo Talenten Concours logo in brochure en op de site.


Ander nieuws
Deel dit artikel