Avanti Kappers by Ellen Plomp bestaat 25 jaar

Redactie 08-09-2017
Foto: Rolf van KoppenHet jubileum werd uitbundig gevierd.

Ellen Plomp komt uit een echte kappersfamilie. Opa, moeder, vader, zussen, zwager en nu zelfs haar neefje Scott is werkzaam als kapper in Londen. 25 Jaar geleden is Ellen gestart met haar kapperszaak. Destijds als jonge ondernemer heeft ze ervoor gekozen om niet het familiebedrijf in te gaan, maar om zelf de stap te wagen om een eigen onderneming neer te zetten in het hart van Poeldijk aan de Jan Barendselaan. En dat doet zij met veel succes.

Met heel veel passie werkt zij samen met een fantastisch team. Deze moderne kapsalon volgt de laatste trends op de voet. Niet alleen in knippen en styling, maar ook in de mode. Door veel aandacht te schenken aan trainingen en opleidingen is het kappersteam goed geschoold om de klanten een nieuwe coupe te geven. Het kappersvak staat niet stil en is constant in beweging.

"Wij willen onze klanten optimaal kunnen bedienen en geven de klanten graag de behandeling die bij de klant past. Verder vinden wij kwaliteit, goede producten en service van groot belang. Een behandeling is een heerlijk moment voor jezelf, aldus Ellen Plomp."

Op donderdag 7 september vierde Avanti Kappers groot feest. Alle klanten, relaties en familie waren uitgenodigd om deze mijlpaal te vieren.


Ander nieuws
Deel dit artikel