Schietincident in Ter Heijde

Redactie 02-11-2017

De politie deed donderdagmiddag onderzoek naar een mogelijk schietincident in Ter Heijde. De melding kwam even voor het middaguur binnen. Een groot aantal agenten in kogelwerende vesten kwam ter plaatse en de wijde omgeving werd afgezet. Ook een arrestatieteam werd ingezet. Het arrestatieteam van de politie doorzocht uit voorzorg een woning in de Piet Heinstraat, maar troffen daar niemand aan. De woning werd afgezet voor nader onderzoek.

Ter plaatse spraken agenten met getuigen die meldden dat er meerdere keren geschoten was in de Piet Heinstraat. Agenten troffen geen gewonden aan. Ze zetten onmiddellijk de straat af. Wat de aanleiding van dit mogelijke schietincident is, wordt onderzocht. De WOS spreekt, naar aanleiding van getuigenverslagen, van vier mannen die een auto aan het vullen waren met zwarte plastic tassen. Een vijfde man kwam uit een woning en zou op de mannen hebben geschoten. Die vluchtten vervolgens in de auto. Een zesde man zou met een andere auto achter de eerste aan gereden zijn. De man met het wapen zou weer terug de woning in zijn gegaan.

De districtsrecherche Delft-Westland is op zoek naar getuigen. Hebt u iets gezien van het schietincident? Of hebt u in de omgeving van de Piet Heinstraat verdachte voertuigen zien rijden? Of hebt u andere informatie? En hebt u nog niet met de politie gesproken? Neem dan contact op met de districtsrecherche Delft-Westland via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.


Ander nieuws
Deel dit artikel