BOEM Magazine bedrijfsonroerendgoed en meer is weer uit

Redactie 04-12-2017
Foto: PRUitgever Shirley Schelkers en participant Elco Bouwmeester (m.) overhandigden de tweede editie van BOEM! aan wethouder Peter Ouwendijk.

Het tweede nummer van BOEM! is weer uit. Uitgever Shirley Schelkers overhandigde afgelopen vrijdag vol trots de tweede editie van BOEM! aan participanten Elco Bouwmeester van Batenburg Bedrijfshuisvesting en aan wethouder Peter Ouwendijk. Participant Evert van Malkhorst van Malkenhorst Makelaars was wegens drukte verhinderd.

De makers hebben getracht aanbod en vraag in bedrijfsonroerendgoed voor u te bundelen. Maar er is meer. Zo sprak de redactie van BOEM met Eric in 't Veld (Honderdland Ontwikkelings Combinatie Beheer) en makelaar Elco Bouwmeester (Batenburg Bedrijfshuisvesting) over Honderdland Fase 2 in Maasdijk. Binnen vijf jaar wordt dit gebied omgetoverd tot een bedrijventerrein dat zijn weerga niet kent. Waarom Honderdland zo interessant is voor bedrijven? U leest het met humoristische kwinkslag in het magazine.

Waar ook een en ander staat te gebeuren is in 's-Gravenzande. In het hartje van de badplaats ondergaat restaurant De Spaansche Vloot, als het tenminste aan Clarens van der Hout van AntWood Invest ligt, een metamorfose. Belangrijk onderdeel van de renovatieplannen is de bouw van een aantal appartementen áchter het historische pand.

Ook was de redactie te gast bij moeder Marleen en dochter Louise Van Dorp van kledingwinkel Lovado in De Lier. Zij maken zich op voor de eindejaarsdrukte. Ruim twee jaar geleden begonnen ze samen een winkel en in 2018 gaan ze al verhuizen naar een veel groter pand.

Meer informatie vindt u op: www.boeminwestland.nl.