Nieuwe coördinator voor Inloophuis Carma

Redactie 13-02-2018
Foto: PREen delegatie van bestuur en vrijwilligers van Carma verwelkomde Mariska Bakker (3e van links) met een bloemetje.

Mariska Bakker-van Paassen wordt per 1 maart de nieuwe coördinator van Inloophuis Carma in Naaldwijk. Zij gaat vanaf die datum leiding geven aan het inloophuis en de vrijwilligers aansturen. Mariska Bakker volgt Cindy Vellekoop die zich jarenlang als coördinator heeft ingezet voor Carma.

Inloophuis Carma is een ontmoetingsplaats in Westland voor inwoners en hun naasten die geraakt zijn door kanker. In een huiselijke sfeer is het mogelijk om een ontspannen praatje maken. Ook worden er voorlichtingsbijeenkomsten gehouden. Naast (individuele) psychosociale begeleiding kunnen mensen deelnemen aan verschillende activiteiten zoals yoga, creatieve workshops, beweegactiviteiten en het Carma Koor. Bijzonder zijn de speciale activiteiten die onder de naam Young Carma worden georganiseerd voor kinderen en jongeren die in hun leven te maken hebben (gehad) met kanker.

Inloophuis Carma wordt gerund door vrijwilligers die allen een speciale training hebben gevolgd om dit werk te kunnen doen.