Vierde fase Dijckerwaal van start

Redactie 14-02-2018

In 's-Gravenzande is maandag de bouw van de vierde fase van het project Dijckerwaal feestelijk van start gegaan. Wethouder Theo Duijvestijn legde, onder toeziend oog van de kopers, een ribbenvloer-element op de fundering. Na de feestelijke handeling werd er geproost op een goed verloop van het project. Het project wordt ontwikkeld en gebouwd door ABB Bouwgroep uit Sliedrecht samen met grondeigenaar Ontwikkelingsmaatschappij Het Nieuwe Westland (ONW).

In 2015 startte de verkoop van de eerste fase. Inmiddels zijn alle 143 woningen in de woonwijk verkocht. Jan Dekker van ABB: "Dat het een uniek project was, hadden we wel verwacht. Dat de verkoop zo snel is gegaan, laat zien dat het Westland een gewilde omgeving is om te wonen. We zijn verheugd dat we de woningen aan een diverse doelgroep hebben verkocht. Zowel starters als doorstromers vonden hier hun droomwoning.

Wethouder Duijvestijn is ook positief over het project. "Aan de ontwikkeling en bouw van dit project is een lange periode vooraf gegaan. Veel ontwerpplannen zijn de revue gepasseerd voor deze nieuwe woonwijk. En dit is nog maar het begin van het nieuwe plan Waelpark."