Woonbeurs-Westland: verrassend en inspirerend

Redactie 07-03-2018
Foto: PRWoonbeurs-Westland biedt kwaliteit, inspiratie en wil de bezoeker verrassen.

Op 16 en 17 maart vindt de derde editie van de Woonbeurs-Westland in De Kiem in 's-Gravenzande plaats. Dit is op woongebied het meest verrassende en inspirerende evenement van de regio. Verschillende toonaangevende Westlandse woonspecialisten staan dan klaar om de bezoeker te adviseren op het gebied van wonen.

Kwaliteit en diversiteit

Bezoekers van Woonbeurs-Westland kunnen ook dit jaar weer op een gezellige ambiance rekenen. Behalve de exposanten, die al hun creativiteit uit de kast halen om met een verrassende stand te komen, is er livemuziek en een goede horecavoorziening. Door een diversiteit aan deelnemende bedrijven is de woonbranche van A tot Z vertegenwoordigd. Van keukens tot sfeervol interieurdesign, maar ook alles over vergroening, zoals zonnepanelen, energie en tuin, zijn te vinden op de woonbeurs. Zo is er informatie over een duurzame en milieuvriendelijke tuinaanleg, gericht op het vasthouden van het regenwater in de tuin.

Advies op maat

Heeft u plannen om een woning te kopen of verkopen, te bouwen of verbouwen, of om uw tuin in te richten? Kom dan naar de Woonbeurs-Westland, waar u precies vindt wat u zoekt en advies op maat krijgt. De woonbeurs in De Kiem (Koningin Julianaweg 91, te 's-Gravenzande) is op vrijdag 16 maart van 16.00 tot 21.00 uur geopend en op zaterdag 17 maart van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis en de eerste 750 bezoekers krijgen een leuke goodiebag. Meer informatie vindt u op www.woonbeurs-westland.nl.