Westlandse Korenhappening

Redactie 12-03-2018
Foto: PRSmartlappenkoor De Westlanders sluit het festival af.

Zaterdag 17 maart organiseert de Westlandse Korenfederatie voor de vierde keer de 'Westlandse Korenhappening'. Negen verschillende koren met een zeer afwisselend repertoire nemen deel aan deze editie van de Korenhappening. Voor de pauze laten achtereenvolgens de gezamenlijke RK parochiekoren, Kunst voor het Volk, FOcalicious en het Oratoriumkoor de Lier zich van hun beste kant horen.

Na de pauze treden twee mannenkoren op; EMM uit 's-Gravenzande en 'Zang Veredelt' uit Wateringen, die ook gezamenlijk een lied brengen. Hun optredens worden gevolgd door het Westlands Dameskoor en Memento. Ten slotte is de beurt aan Smartlappenkoor de Westlanders. Onder leiding van Sebastiaan Philippa wordt afgesloten met een gezamenlijk lied.

Tijdens twee pauzes is er ruimte voor ontmoeting, terugkijken op de optredens en vooruitblikken naar de komende concerten en andere plannen van de koren.

Vanaf 12.30 uur is men welkom in de Ontmoetingskerk aan de Anjerlaan in Naaldwijk. De toegang is gratis. Het eerste optreden zal rond 13.00 uur beginnen. De afsluiting is rond 16.30 uur. Daarna is er uiteraard gelegenheid om na te praten.