Metamorfose voor Jumbo De Lier

Redactie 11-05-2018
Filiaalmanager Marjolijn Schuijt en haar team tijdens de 7 Zekerheden training van de Jumbo Academy op het hoofdkantoor van Jumbo Supermarkten in Veghel.
Foto: PR

De Jumbo winkel aan het Oranjeplein 40 in de Lier ondergaat komende weken een metamorfose. De winkel krijgt een compleet nieuw uiterlijk en een nieuwe indeling. De winkel sluit op zaterdag 19 mei tijdelijk haar deuren voor een verbouwing. Vanaf woensdag 6 juni gaat de supermarkt weer open.

In de vernieuwde supermarkt komt een uitgebreider assortiment, zoals ter plekke vers bereide pizza's. Op het versplein is keuze uit dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. Op de visafdeling kunnen klanten zelf een bakje met diepgevroren vis samenstellen. Verder wordt koud bier en wijn aangeboden en beschikt de winkel over een slijterij. Ook wordt de indeling van de winkel ruimer en overzichtelijker, belooft Jumbo.

De heropening van de winkel is op woensdag 6 juni om 09.00 uur. De eerste 150 bezoekers ontvangen een mooie bos bloemen. Bovendien ontvangen alle klanten die voor een bedrag van 25 euro of meer boodschappen doen een ambachtelijke appeltaart (geldig t/m datum zondag 10 juni). Filiaalmanager Marjolijn Schuijt vertelt: "De nieuwe winkel wordt prachtig! Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om onze klanten opnieuw te verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkelomgeving. De verbouwde supermarkt telt straks ruim 1.500 vierkante meter vloeroppervlakte."