Cabaretduo De Fransse Eijkel wint publieksprijs

Redactie 16-05-2018
Foto: Thijs MaasDe voorstelling van De Fransse Eijkel werd hoog gewaardeerd.

Het cabaretduo De Fransse Eijkel heeft de zesde editie van het Rabo Talenten Concours van WestlandTheater De Naald gewonnen. Hun voorstelling De Fransse Eijkel Speelt, De Fransse Eijkel speelt werd door het publiek van De Naald als hoogste gewaardeerd.

Het duo wordt gevormd door Sanne Franssen en Christian van Eijkelenburg. De jonge theatermakers zijn onbevangen, absurdistisch, muzikaal en beschikken over een jaloersmakende mimiek. Met hun eerste avondvullende voorstelling stonden zij wegens grote belangstelling twee avonden in De Naald.

Met het talentenprogramma biedt De Naald, met steun van Rabobank Westland, een podium aan nieuw talent en investeert in de toekomst van talentvolle artiesten. De winnaar krijgt een cheque van 1000,- euro. Die wordt aan hen uitgereikt op maandag 25 juni door Gerard van Hoeven, directeur Particulieren en Private Banking van Rabobank Westland. Van Hoeven: "Het was een mooi seizoen met talentvolle artiesten en een grote diversiteit aan optredens. Met een prachtige winnaar. Het is goed dat artiesten zich in de Rabo zaal kunnen ontwikkelen. Wij vinden het belangrijk om de regio te versterken op cultureel gebied, daarom ondersteunen wij het concours."

De Fransse Eijkel speelt op 25 juni nogmaals hun winnende voorstelling in De Naald. Kaarten à 7,50 euro inclusief consumptie zijn verkrijgbaar via www.westlandtheater.nl of 0174-636900. Aanvang 20.15 uur.