Van der Valk en Rabobank tekenen voor Westlandia

Redactie 10-07-2018
Foto: WestlandiaV.l.n.r: Geo van der Wilk, Hans van der Valk en Ruud van der Vliet.

Van der Valk Systemen en Rabobank Westland zijn voor de komende drie jaar gezamenlijk hoofdsponsoren van Westlandia. Van der Valk Systemen is al meer dan 28 jaar hoofdsponsor van de zondagformatie, Rabobank Westland is sinds twee jaar hoofdsponsor van de zaterdagformatie. Beide sponsoren hebben de handen inéén geslagen en sieren vanaf komend seizoen de voorkant van het shirt op zaterdag en zondag.

"Wij zijn enorm trots dat Van der Valk Systemen samen met Rabobank Westland hebben besloten om nog langer hoofdsponsor van Westlandia te willen zijn. Wij willen graag de individuele vruchtbare samenwerkingen van de afgelopen tijd voortzetten in een gezamenlijk hoofdsponsorschap en dat is op prachtige wijze gelukt", zegt Geo van der Wilk, voorzitter van Westlandia.

Van der Valk Systemenen onderhoudt al sinds mensenheugenis een warme band als hoofdsponsor met Westlandia. Met het verlengen van de, op dit moment al 28 jaar durende, verbintenis is Van der Valk Systemen de langst actieve hoofdsponsor van alle amateurvoetbalverenigingen in Nederland.

"De club heeft mooie ambities voor de komende jaren en is bovendien dit jaar bekroond als beste jeugdopleiding van Nederland. Door ons wederom voor drie jaar te verbinden aan Westlandia dragen wij, samen met mede hoofdsponsor Rabobank Westland, een steentje bij om deze ambities te kunnen realiseren. Wij hebben alle vertrouwen in deze mooie club," aldus Hans van der Valk, oprichter van Van der Valk Systemen.

Rabobank Westland onderhoudt een warme band met de club uit Naaldwijk. Ruud van der Vliet, directeur Bedrijven Rabobank Westland vertelt: "Deze voetbalclub heeft een mooi netwerk van diverse lokale bedrijven, verbindt mensen met elkaar en draagt zo bij aan een sterke samenleving. We zijn dan ook trots op het gezamenlijke driejarige hoofdsponsorschap en hopen dat de vereniging zich verder kan ontwikkelen met behulp van onze bijdrage."