De Naald draait door in zomervakantie

Redactie 12-07-2018
Foto: archief

Bioscoop De Naald is dit jaar voor het eerst open in de zomervakantie. De Naald draait gedurende de vakantie zeven dagen per week 's middags en 's avonds films voor jong en oud.

Voor de jeugd draaien onder meer in 2D en 3D de nieuwe films Incredibles 2 en Hotel Transsylvanië 3. De avondprogrammering bestaat uit Mamma Mia Here We Go Again, afgewisseld met Jurassic World - Fallen Kingdom en Redbad. Vanaf augustus komt daar ook nog Mission Impossible: Fallout bij. Extra toegevoegd aan de zomerprogrammering zijn nog De Kleine Heks, Buurman & Buurman en Whitney.

Speciaal voor de zomervakantie heeft De Naald een actie opgezet met enkele restaurants in Naaldwijk: Op vertoon van je filmkaartje of reserveringbevestiging voor een film in De Naald, kan je genieten van een speciaal filmmenu of leuke korting bij het betreffende restaurant. De korting of het menu wordt door de horecagelegenheden zelf bepaald. Informeer bij het betreffende restaurant wat er aangeboden wordt. De deelnemende restaurants zijn Chez Leon, BIJ5, Pianobar, Brasserie Cannes en Hudson Naaldwijk.