S.V. Honselersdijk productief tegen Zeemacht

Sport
James Dhanai in actie. Hij scoorde tweemaal.
James Dhanai in actie. Hij scoorde tweemaal. (Foto: Martin van Oostveen)

S.V. Honselersdijk deed goede zaken in de wedstrijd tegen de nummer 2, Zeemacht. De ploeg uit Den Helder werd na 5-1 bij rust uiteindelijk met 9-4 verslagen. De Noord-Hollanders werden daarmee getrakteerd op hun eerste nederlaag dit seizoen.

In de Sosefhal nam de Honselse ploeg gelijk het initiatief en werd het publiek getrakteerd op attractief zaalvoetbal. Al na 1 minuut opende Nick Brouwer de score en tegen het einde van de 1e helft werd deze opgevoerd naar 5-1. Het begin van de tweede helft liet Melvin Vissers zich provoceren en de wraakactie welke daarop volgde kostte hem rood. Het zorgde even voor een dip en de 5-2.

Hierna pakte S.V. Honselersdijk het weer op en ging de show volop verder. Bij 9-2 maakten de Honselse spelers er iets teveel een demonstratie van, wat echter geen treffers meer opleverde. Achterin liet men de touwtjes wel iets vieren waardoor Zeemacht nog tweemaal kon scoren. De 9-4 eindstand zorgde voor een tevreden coach Yuri vd Smitte.

Op 3 november gaat S.V. Honselersdijk op bezoek bij Salaam in het Topsportcentrum naast de Kuip. Op 10 november speelt de Honselese ploeg weer thuis.