Wethouder De Goeij opent expositie bij Chris van Waes

Nieuws
"Van links naar rechts: Chris van Waes, juwelier antiquair, Ed van Kester, partner en vennoot, Marga de Goeij, Wethouder Cultuur en Erfgoed, Gemeente Westland." (Foto: "RolfvanKoppen")

Om zijn 15-jarige jubileum in Poeldijk te vieren, houdt juwelier en antiquair Chris van Waes een expositie met als thema Groente & Fruit in de kunst. Wethouder Marga de Goeij (cultuur en erfgoed) opende woensdag 15 november de kleurrijke expositie. In haar toespraak roemde ze Van Waes om zijn durf dat hij zich 15 jaar geleden in Poeldijk heeft gevestigd.

De expositie omvat schilderijen van de Goudse kunstenaar Ruud Verkerk en de Amsterdamse Annemarie Verschoor. Verder zijn er groente- en fruit-objecten te bewonderen van de Belgische beeldhouwer Leo Verachtert. Ook is er een verzameling kleurrijke prenten met afbeeldingen van fruit.

Chris van Waes Juwelier Antiquair is gevestigd aan de Jan Barendselaan 66 in Poeldijk. De expositie is te zien tot en met woensdag 6 december, van woensdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 17.30 uur en zaterdag van 11.00 - 17.00 uur. Voor meer informatie: www.chrisvanwaes.nl.