WinterWasWeken bij Carwash Westland

Redactie 02-01-2018
Foto: Willem H.van Gelder Photo'sFoto: de winnaar Patrick van Nieuwkerk van vorig jaar met bedrijfsleider Nick van der Ende.

De gehele maand januari staat in het teken van de BOVAG WinterWasWeken bij Carwash Westland. Bij elke wasbeurt ontvangt u een kanskaart waarmee u kans maakt op een auto ter waarde van 10.000 euro of één van de 50 andere prijzen waaronder vier wintersportcheques. Vorig jaar viel de hoofdprijs bij Carwash Westland bij de Naaldwijker Patrick van Nieuwkerk.

Deelnemen aan de actie kan door de unieke code van de kanskoort via www.winterwasweken.nl in te voeren voor 12 februari. Deelnemers hebben altijd prijs, want zij kunnen kiezen uit een krantenabonnement van 6 weken, een welnessvoucher of een reisvoucher. Bovendien maken zij dus kans op een auto of een van de vijftig andere prijzen.

Een winterwasbeurt is van belang om modder, sneeuwresten en pekel te verwijderen. Vooral de carroisserie heeft het zwaar te verduren door het strooizout. Carwash Westland raadt een regelmatige wasbeurt aan om deze schadelijke invloeden tegen te gaan.