Zilver voor Family Treffers-burger

Nieuws
"Corjan Treffers moest zes burgers bakken in evenveel minuten." (Foto: "PR")

De Pork Belly Burger van Family Treffers heeft de tweede plaats verovert bij de ‘Lekkerste Hamburger van Nederland’-wedstrijd. De burgerwedstrijd werd gehouden op de Horecava, de nationale vakbeurs voor professionals in de foodservice industrie. Corjan Treffers, eigenaar van Honselersdijkse cafetaria bakte zich ter plekke naar het zilver.

Nadat Family Treffers eind 2017 eindigde op de 14e plek in de Cafetaria top 100 en tevens werd bekroond als de hoogste nieuwe binnenkomer, besloot Corjan Treffers zich in te schrijven voor de wedstrijd in de categorie Fastest. Dit is een categorie voor de creatievelingen en trendsetters onder de fastservicebedrijven. De wedstrijd werd deze week gehouden op de Horecavakbeurs in Amsterdam. Bij het maken van de hamburger ligt de nadruk op kwaliteit, originaliteit, de bereidingssnelheid en verantwoorde samenstelling van verrassende componenten. Tijdens de wedstrijd moesten er vijf identieke creaties worden gemaakt plus een losse hamburger. Dit allemaal in een tijdsbestek van zes minuten.

De vakjury heeft de burgers beoordeeld en de Pork Belly Burger van Corjan Treffers werd bekroond met zilver. “Wij zijn megatrots met het behalen van de tweede plaats”, laat Family Treffers op haar Facebook weten. Dit betekent dat wij één van de lekkerste hamburgers van Nederland in ons bezit hebben!”De burger is vanaf 15 januari te proeven bij de Honselse cafetaria.