Hardlopen in Midden-Delfland

Redactie 10-02-2018
Foto: Carry WilminkDe loop gaat door polderlandschap en langs waterpartijen.

Het Agium winter runcircuit gaat op 24 februari verder met de Midden-Delfland Halve Marathon. Het is de vijfde wedstrijd in het circuit. De wedstrijd gaat van start in Maasland en niet zoals voorheen in Schipluiden. De route door de polder, dorpskernen en langs waterpartijen is vrijwel tegensteld aan de route van voorgaande jaren. Naast de halve marathon wordt ook een 10 km wedstrijd gelopen. De organisatie is in handen van De Hardloper uit Schipluiden en Thof uit Maasland.

De halve marathon en de 10 km starten om 13.30 uur in de 's Herenstraat in Maasland. Voorinschrijven is mogelijk tot zondag 18 februari om 20.00 uur via www.dehardloper.nl. Op 24 februari kan er tot 15 minuten voor de start worden ingeschreven in sporthal de Maasstede in Maasland, waar ook de kleedkamers zijn.

De afsluiting van het Agium winter runcircuit is op 24 maart tijdens de Ruitenburg Halve in Naaldwijk. Lopers die minimaal vier wedstrijden hebben gelopen, worden in het eindklassement opgenomen. Deelnemers die meer dan vier wedstrijden hebben gelopen krijgen bonuspunten. Zie www.agium.nl/runcircuit. Voor de beste heren en dames worden er prijzen beschikbaar gesteld door Agium Finance & Control.