Kick off De Westlandse Ride 2018 bij nieuwe hoofdsponsor

Nieuws
"De Westlandse Ride in 2016." (Foto: "Rolf van Koppen")

“We zijn heel blij met hun steun, zodat we straks een mooi bedrag kunnen schenken aan het goede doel: de strijd tegen kanker”, aldus voorzitter Paul Franke.

Met nog drie maanden te gaan, geeft De Westlandse Ride op maandag 5 maart de kick off van de derde editie. Vol trots stelt de organisatie van haar nieuwe hoofdsponsor voor: Nature’s Pride uit Maasdijk.

“Nature’s Pride is trots om De Westlandse Ride te kunnen ondersteunen. Naast het prachtige doel van deze Ride, zien we het als een mooie sportieve uitdaging om samen als Nature’s Pride team mee te kunnen rijden. Ook hebben we veel respect voor de vele vrijwilligers die De Westlandse Ride mogelijk maken. Laten we er met elkaar voor zorgen dat er een groot bedrag beschikbaar komt voor het goede doel”, aldus CEO Fred van Heyningen.

Plannen

De kersverse hoofdsponsor is op maandag 5 maart meteen gastheer van de kick off van De Westlandse Ride 2018. “Op deze avond heten we renners, vrijwilligers, sponsors en supporters van harte welkom. We blikken nog even terug op 2016 en vertellen graag welke mooie plannen we hebben voor de komende editie op 26 en 27 mei”, vervolgt voorzitter Franke. “Natuurlijk geven we ook toelichting op het goede doel van 2018. Dit jaar willen we namelijk zoveel mogelijk geld inzamelen voor het onderzoek van professor Sillevis naar hersentumoren, verbonden aan het Daniël den Hoed Fonds. Ik hoop op veel steun van renners en supporters uit de regio!”

Fietsliefhebber

De Westlandse Ride wordt dit jaar voor derde keer georganiseerd en vindt plaats op 26 en 27 mei. Er is een 24 uurs rit, waarbij bijna 70 teams een etmaal lang in estafettevorm door de regio fietsen. Op zondag 27 mei zijn er toertochten van 25, 50 en 100 km, waar iedere fietsliefhebber aan mee kan doen. Start en finish zijn op de Olsthoorn Ranch in Naaldwijk.

De kick off op maandag 5 maart vangt om 19.30 uur aan bij Nature’s Pride, Honderdland 611 in Maasdijk. Graag van tevoren aanmelden via info@dewestlandseride.nl. Kijk voor meer informatie over De Westlandse Ride op www.dewestlandseride.nl.