Rabobank Westland met mobiel kantoor nog dichterbij

Nieuws
"Thierry Schut \/ Rabobank Westland" (Foto: "Thierry Schut")

Vanaf heden beschikt Rabobank Westland over een mobiel kantoor. Deze verplaatsbare kantoorruimte, uitgerust met een spreekkamer en geldautomaat, maakt volgens een vaste dienstregeling een ronde door de gemeentes in het werkgebied van Rabobank Westland. “Naast onze vaste kantoren in ‘s-Gravenzande, De Lier, Maassluis, Naaldwijk en Wateringen zijn we met ons mobiele kantoor nu in nog meer kernen dichtbij de klant”, aldus Gerard van Hoeven, Directeur Particulieren en Private Banking van Rabobank Westland.

Slechts een keer eerder heeft Rabobank een mobiel kantoor in een Nederlandse regio laten rijden. Voor de gemeente Westland en haar inwoners dan ook een absolute primeur om over deze unieke klantbediening te beschikken.

De functionaliteiten van het mobiele kantoor worden zowel via zonne-energie als via het lichtnet geactiveerd. Hierdoor is de verplaatsbare kantoorruimte uitermate flexibel inzetbaar. Van Hoeven: “Met een kantoor op locatie kunnen we nog meer inwoners bedienen, ook mensen die minder mobiel zijn kunnen nu dichterbij huis geholpen worden met hun bankzaken”.

De eerste paar maanden rijdt het kantoor een zogenaamde pilot-route door het werkgebied. Op maandag is het van 9.30 tot 10.30 uur te vinden op de hoek Graaf Florisplein/Pastorielaan in ‘s-Gravenzande, dinsdag van 9.00 tot 10.00 uur op het marktplein aan de Prins Hendrikstraat in Hoek van Holland en om 10.30 tot 11.30 uur op het Burgemeester Woutersplein in Monster. op vrijdag tussen 9.00 en 10.00 uur is het kantoor op het parkeerterrein bij de Irenestraat in Poeldijk. Om 10.30 tot 11.30 uur staat het kantoor op de hoek Kerkstraat/Raaphorst in Kwintsheul.

De ervaringen die worden opgedaan tijdens het rijden van deze tijdelijke route wordt gebruikt om straks de meest optimale dienstregeling voor de klanten te kunnen bepalen.