Caiw verhuist kantoor naar Schiedam

Nieuws
Afbeelding
(Foto: PR)

Internetbedrijf Caiw gaat verhuizen. Het glasvezelbedrijf heeft momenteel kantoren in Naaldwijk en Rotterdam maar verhuist na de zomer haar kantooractiviteiten in Schiedam. Ook circa 60 DELTA-medewerkers gaan vanaf deze kantoorlocatie werken. Beide merken vallen sinds begin van dit jaar onder dezelfde groepsstructuur.

CAIW was al langer op zoek naar één gemeenschappelijk pand om haar ongeveer 300 medewerkers te huisvesten. Albert Vergeer, CEO van CAIW: “CAIW is in de loop der jaren erg hard gegroeid en dat willen we doorzetten. Het nieuwe pand biedt voldoende ruimte voor onze huidige én toekomstige medewerkers. De bereikbaarheid van het kantoor heeft daarom een belangrijke rol gespeeld in de keuze van deze locatie. De uitstekende aansluiting met het openbaar vervoer én de auto biedt ons toegang tot een groter aanbod van gekwalificeerd personeel.”

Vergeer vervolgt: “CAIW en DELTA werken al sinds begin van het jaar samen om de groeiambities van het bedrijf gezamenlijk verder vorm te geven. Het werken onder één dak is vanuit praktisch oogpunt natuurlijk een stuk prettiger voor de samenwerking. Het nieuwe kantoorpand beschikt daarnaast over moderne faciliteiten en werkplekken en biedt een open indeling om die samenwerking te faciliteren.”

Vanaf 1 september sluit het bedrijf stapsgewijs de huidige kantoren. Een pakket met compensatievoorzieningen is met de ondernemingsraad besproken en maakt onderdeel uit van de adviesaanvraag.