De Naald presenteert programma nieuw seizoen

Nieuws
"Het programma werd muzikaal geopend door zangeressen Elske DeWall, Krystel en Rachel Louise." (Foto: "Jaap Reedijk")

Voor een uitverkochte zaal presenteerde WestlandTheater De Naald donderdag 17 mei het nieuwe theaterseizoen 2018/2019. Tijdens een feestelijke Voorproeverij werden bezoekers getrakteerd op optredens van verschillende artiesten. De voorverkoop van het nieuwe seizoen van het Theater van het Jaar startte op vrijdag 18 mei.

Het programma werd donderdagavond muzikaal geopend door zangeressen Elske DeWall, Krystel en Rachel Louise, die samen het trio The Bluebirds vormen. Cabaretier Thijs Kemperink presenteerde de avond. De artiesten die zich lieten voorproeven waren cabaretiers Jasper van Kuijk, Victor Luis van Es en Silvester Zwaneveld. Ook de winnares van het Amsterdams Kleinkunst Festival 2017 Lonneke Dort stelde zich vol overtuiging voor en de pop noir zangeres LAKSHMI maakte indruk met een ijzersterk voorproefje van haar theaterconcert ADEM.

Wie er komend seizoen allemaal hun opwachting maken in De Naald is te lezen in de nieuwe brochure of online op www.westlandtheater.nl. Vanaf vrijdag 18 mei is het mogelijk om in te schrijven voor het nieuwe seizoen. Tijdens de voorinschrijvingsperiode, die loopt van 18 mei tot en met 5 juni, geldt er een korting van 10% over het totaalbedrag. Voorwaarde is dat er moet worden ingeschreven voor minimaal 5 voorstellingen. Voorinschrijven kan online via www.westlandtheater.nl of door het bestelformulier uit de nieuwe brochure. De losse kaartverkoop start op zaterdag 16 juni.