BOEM! gepresenteerd tijdens Westlandse Vastgoedborrel

Redactie 18-06-2018
Foto: PRDe Eerste Westlandse Vastgoedborrel werd druk bezocht.

Vrijdag 15 juni vond onder grote belangstelling de presentatie plaats van de derde editie van het bedrijfsonroerendmagazine BOEM! Dit gebeurde tijdens de eerste officiële Westlandse Vastgoedborrel in het Tramhuisje in Naaldwijk.

Het door Projectikon (Julian Heemskerk) en SD Communicatie (Shirley Schelkers) georganiseerde gratis netwerkevenement trok tal van belangstellenden uit de regionale vastgoedsector, zoals makelaars, projectontwikkelaars, beleggers, architecten, ondernemers, investeerders en aannemers.

Door de diverse betrokkenen was erg uitgezien naar de nieuwe BOEM! In het magazine vinden lezers, naast een ruim aanbod aan bedrijfsonroerendgoed, ook diverse reportages. De redactie van BOEM! sprak voor deze uitgave onder meer met vertegenwoordigers van ABC Westland en Koornneef Vastgoed. Kortom, wie wil weten wat er speelt in de Westlandse vastgoedsector leest BOEM! óf bezoekt de periodieke vastgoedborrel. De digitaal bladerbare versie is hier te lezen http://boeminwestland.nl/boem-nr-3-2018/

Het magazine BOEM! is gratis af te halen in het Tramhuisje aan de Verspycklaan 1 in Naaldwijk of bij Uitgeverij West Media aan de Stokdijkkade 12 in Naaldwijk.

De volgende BOEM! komt uit tijdens het 'Bedrijventerreinen Event' op woensdag 10 oktober in het World Horti Center. Het thema van het event is 'Duurzame Energie, de toekomstgericht uitdaging.

De volgende vastgoedborrel wordt gepland in december op vrijdag 14 december.