HV Westland haalt doelstelling ‘HVW voor ALS’

Sport
"Van links naar rechts: Carl Koene en Maarten van der Starre (HV Westland), Veilingmeester Jeroen Toet en Notaris Arjan Verrijp (Westland Partners)" (Foto: "PR")

Zondag 17 juni sloot Hockeyvereniging Westland de actie ‘ HVW voor ALS’ af met de loterij en veiling van prijzen en kavels, beschikbaar gesteld door Westlandse ondernemers en bedrijven.

Onder leiding van veilingmeester Jeroen Toet en toeziend oog en oor van Notariskantoor Westland Partners, leverde de veiling een bedrag op van ongeveer 9.000 euro en de loterij 1.275 euro. De totale opbrengst van de HVW Verenigingsdag voor ALS van zaterdag 28 april moet hierbij nog worden opgeteld, dus de totale opbrengst wordt nog definitief bekend gemaakt. Het doel van de actie ‘HVW voor ALS’, het beschikbaar maken van 1 jaar aangepast vervoer voor een Westlands gezin dat getroffen is door ALS, is sowieso ruimschoots behaald. Hockeyvereniging Westland zal op korte termijn het exacte bedrag bekend maken en de cheque overhandigen aan ALS Westland.