Zomer Ock in teken van ‘Eeuwige jeugd’

Nieuws
"Het zomerse festival wordt voor de derde keer gehouden." (Foto: "Buitenplaats Ockenburgh")

Op Buitenplaats Ockenburgh op de grens met Den Haag vindt op zaterdag 25 augustus het jaarlijkse zomerfestival plaats. Het thema van het feest is ‘Eeuwige jeugd’. Jong en oud vieren de ‘eeuwige jeugd’ met muziek van singer songwriters, jonge talenten en allerlei bands. Dansen is een belangrijk onderdeel deze keer, naast theater en spectaculaire acts. Ook zijn er hapjes te koop bij de foodtrucks en bij de Kasserie. Het is de derde zomer op rij dat Buitenpaats Ockenburgh wordt omgetoverd tot festivalterrein.

Met het thema ‘eeuwige jeugd’ wordt ruimte gemaakt voor the Beatles. Fabruari Four noemen zij zich, en alle liedjes zijn mee te zingen en te dansen. Verder is er straattheater en een theatertent met programma’s over de eeuwige jeugd. Neem ook kijkje in de Hemel en maak mee hoe het daar toegaat. Schuif aan bij de Tea party in de stijl van Alice in Wonderland. De blazers van Skavenhage zetten met hun ska-muziek de boel in beweging evenals de Lindy Hop dancers. De afsluiter is dit jaar van Valium. Uiteraard ontbreekt de blues niet met Will en Alex.

Kaarten kosten 15 euro per stuk en zijn verkrijgbaar via www.buitenplaatsockenburgh.nl/open-podium. Het festival begint op 25 augustus om 16.00 uur.