Laatste woning Dijckerwaal opgeleverd

Redactie 18-07-2018
Foto: ABB BouwgroepDe laatste kopers in Dijckerwaal hebben nu de sleutel ontvangen.

Alle woningen in nieuwbouwproject Dijckerwaal zijn verkocht en opgeleverd. ABB Bouwgroep overhandigde onlangs de laatste sleutels aan de kopers. In totaal zijn er 143 woningen gebouwd in het gebied Waelpark tussen 's-Gravenzande en Naaldwijk. "We zijn trots op de nieuwe woonwijk. Het is een wijk voor iedereen. We horen regelmatig van de bewoners dat ze genieten van hun nieuwe woning. Dat is waar wij het voor doen!", zo vertelt Jan Dekker, directeur Ontwikkeling ABB Bouwgroep. "Dat de verkoop zo snel is gegaan, laat zien dat het Westland een gewilde omgeving is om te wonen. We zijn verheugd dat we de woningen aan een diverse groep hebben verkocht. Zowel starters als doorstromers konden hier hun droomwoning vinden."

Grondeigenaar Ontwikkelingsmaatschappij Het Nieuwe Westland (ONW) maakte samen met ABB Bouwgroep afspraken over de ontwikkeling. Jan Eduard Veen (ONW): "Dijckerwaal is het eerste deelproject van de gebiedsontwikkeling Waelpark. De afronding van Dijckerwaal is een mooie aftrap voor de rest van het nieuwe woongebied."

De laatste kopers ontvingen onlangs uit de handen van de uitvoerder de sleutel. De kopers van fase 4 starten nu met klussen en inrichten, waarna ze straks van hun droomwoning kunnen genieten.