Sopraan zoekt stemmen voor ALS

Redactie 10-08-2018
Foto: Archief / SVWendy Krikken geniet nu van haar zomervakantie in Monster.

Wendy Krikken probeert 10.000 euro op te halen voor ALS Westland. De bekende sopraan is daarvoor op zoek naar stemmen. De Monsterse heeft A Local Swim Westland aangemeld bij de Actie Warm Hart van de NCRV.

"Het idee komt eigenlijk bij mijn moeder vandaan", vertelt Wendy Krikken. "Ze tipte me dat ik A Local Swim Westland kon aanmelden voor de actie van de NCRV en ik dacht; waarom ook niet? Sindsdien probeer ik in mijn netwerk zoveel mogelijk stemmen te vergaren in de hoop een extra donatie aan A Local Swim Westland en dus de strijd tegen ALS te kunnen doen." Stemmen op A Local Swim Westland kan via www.ncrv.nl/geven/a-local-swim-westland. De vijf doelen met de meeste stemmen worden vervolgens door een jury bekeken, die de drie beste aanwijst als winnaars. De drie goede doelen met de meeste stemmen winnen respectievelijk 10.000, 5.000 en 2.500 euro.

Op zaterdag 11 augustus organiseert Stichting ALS Westland de derde editie van A Local Swim Westland; een open water zwemtocht van 2 kilometer in De Lee in De Lier. Hiermee wordt geld ingezameld voor onderzoek naar de zenuw-spierziekte ALS.