De Golden Oldies in de Vliet

Redactie 21-10-2019
Foto: PRDuo Golden Oldies verzorgt weer een optreden in De Vliet

Al tweemaal verzorgden ze een zeer succesvol optreden in het dienstencentrum van seniorencomplex de Vliet: de Golden Oldies.

BC de Vliet heeft, dankzij een subsidie van de gemeente, de twee dames van dit fantastisch zingende duo, weer bereid gevonden een gezellige, muzikale middag te verzorgen. Ze brengen een spiksplinternieuw programma: theater, films, tv en revue van vroeger.

Dit optreden zal plaats vinden op donderdag 14 november. Om 13.30 uur gaat de zaal van dienstencentrum de Vliet, Arthur van Schendelstraat 25, open. Vanaf 14.00 uur brengen ze hun, voor u ongetwijfeld van vroeger bekend klinkende, liederen ten gehore. Halverwege is er nog een pauze en rond 15.30u sluiten ze hun programma af. Uiteraard kunt u hierna rustig nog even blijven zitten, al dan niet onder het genot van een drankje en de laatste hapjes, om nog na te genieten en met bekenden na te kletsen.

Sinds 10 oktober zijn de toegangskaartjes verkrijgbaar bij het buffet van het dienstencentrum van de Vliet op werkdagen tussen 9.00 uur en 16.00 uur. U betaalt slechts €3,- en hiervoor heeft u niet alleen een gezellige middag met een fantastisch zingend duo, maar krijgt u tevens twee heerlijke kopjes koffie of thee met iets lekkers en verschillende hapjes.

Voor de vorige optredens waren de 80 beschikbare kaartjes uitverkocht, dus wilt u er zeker zijn niet voor niets te komen kunt u beter uw toegangsbewijs van te voren kopen of telefonisch bestellen onder nummer: 010-5915000.