Ad van Harmelen lijsttrekker CU-SGP

Nieuws
"Ad van Harmelen en Bea Koen-Snijders." (Foto: "CU-SGP")

Ad van Harmelen (SGP) uit ‘s-Gravenzande is de lijsttrekker voor de ChristenUnie-SGP in het Westland bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. De leden van beide partijen hebben unaniem ingestemd met zijn kandidaatstelling.

Van Harmelen heeft de nodige ervaring. Vanaf 2018 maakt hij deel uit van de fractie ChristenUnie-SGP Westland, in eerste instantie als steunraadslid en sinds 2019 als fractievoorzitter. Daarnaast is hij al ruim 15 jaar bestuurslid van de SGP, eerst in Den Haag en nu bij de Westlandse kiesvereniging. Daarnaast vervult Ad nog een aantal bestuurlijke functies bij kerkelijke en maatschappelijke organisaties.

Bea Koen-Snijders (ChristenUnie) staat als nieuwkomer op nummer twee van de kandidatenlijst. Zij groeide op in het Westland en woont in Monster. Zij rondde een opleiding maatschappelijk werk af aan de Christelijke Hogeschool in Ede en werkte daarna als maatschappelijk werker binnen de gezondheidszorg. Bea is al een aantal jaren actief binnen het Westlandse bestuur van de ChristenUnie en sinds september 2020 steunraadslid in de commissie Economie, Financieel beleid en Organisatie.